Medlemskläder

 

För att se tillgängliga modeller, kolla med Agge på banan som har prover med sig.

Plagg trycks med klubbmärket fram (vä bröst) och Greyhound Racing, Stockholm (vitt) på ryggen - om inget annat önskemål finns.

Ett medlemsmöte har beslutat att endast plagg i färgerna rött och/eller svart får användas vid defilering som är tryckta med klubbmärket. Äldre klubbkläder får också användas.

Pröva helst innan ni beställer, speciellt damstorlekarna som kan upplevas som något små!

Vi planerar att skicka in beställningarna månadsvis (slutet på varje månad). Maila din beställning till webmaster@shsracing.se, skriv antal, vilket plagg du vill beställa och storlek.

Det går också bra att lämna egna inköpta kläder (om inte nya, TVÄTTADE). Lämnas till Agge eller i kafeterian. När ni lämnar in egna inköpta kläder för tryck vill vi att ni preparerar varje plagg med en lapp med ert namn + texten "Greyhound" - fastsatt med en säkerhetsnål i ärmen och lägger det i en plastpåse. Detta för att vi ska kunna identifiera vems plagget är efter tryck samt att tryckaren vet vad han ska skriva på fakturan till klubben.

Samtidigt som ni lämnar in plaggen för tryck så betalar ni in 100:-/plagg till SHS bankgiro 351-9253 och märker betalningen med tryck + det namn som står på plagget (så att kassören kan koppla ihop betalningarna med namnen på fakturorna)

Storlek på transfertrycken (BxH):
Klubbmärket, ca 8,5x6,5 (rött, svart och gult), fram
Greyhound Racing, Stockholm ca 26x12 cm (vitt), bak

 

 

Modeller, klubbkläder

För defilering gäller svart och/eller rött. Det går dock naturligtvis bra att trycka plagg i andra färger för att använda i andra sammanhang. I skrivande stund så kommer jag inte åt bilderna på de plagg som kan beställas - kommer uppdateras senare.

 

Priser; 

T-shirt, Dam - 180 kr inkl tryck
T-shirt, Herr - 180 kr inkl tryck
Piké, Dam - 280 kr inkl tryck
Piké, Herr - 280 kr inkl tryck
Långärmad T-shirt, Dam - 200 kr inkl tryck
Långärmad T-shirt, Herr - 200 kr inkl tryck
Collagetröja - unisex-modell - 320 kr inkl tryck
Softshellväst, Dam eller Herr - 580 kr inkl tryck